Våre maskiner

Hos Graveservice AS har vi en imponerende flåte av maskiner tilpasset alle typer anleggs- og entreprenadjobber. Vår utstyrspark inkluderer moderne gravemaskiner, robuste lastbiler, og spesialiserte plog- og snøryddingsmaskiner. Dette mangfoldet av maskineri gjør oss i stand til å håndtere et bredt spekter av oppgaver, fra presise graving til effektiv snørydding. Med vårt toppmoderne utstyr kan vi garantere effektivitet og høy kvalitet i alle prosjekter vi utfører.
20210421_122016

Snørydding

Vi ert stolte av vår moderne og effektive snøryddingsflåte, hvoriblant finner du vår Volvo LH-90 og Hitachi LX-120. Dette kraftige kjøretøyet er spesielt designet for å takle utfordrende snøforhold, og garanterer rask og pålitelig snørydding. Med vårt snøryddingsutstyr er vi i stand til å levere effektiv og pålitelig snøfjerning for alle typer områder.

20230515_150955

Lastebiler

Våre lastebiler er nøkkelen til effektiv transport og logistikk i våre prosjekter. Vi er spesielt stolte av vår flåte av Scania-lastebiler, kjent for sin pålitelighet, kraft, og avansert teknologi. Disse lastebilene er utrustet for å håndtere de mest krevende transportoppgavene, og sikrer at materialer og utstyr kommer trygt frem til anleggsstedet. Med Scanias toppmoderne kjøretøy, kan vi garantere effektiv og sikker transport under alle våre entreprenad- og anleggsprosjekter.

20230823_100658

Gravemaskiner

Våre gravemaskiner er essensielle for å utføre presis og effektiv graving i alle våre prosjekter. Disse maskinene er kraftige og pålitelige, designet for å møte de mest krevende utfordringer i anleggsarbeid. Med avansert teknologi og høy ytelse, sikrer våre gravemaskiner at vi kan håndtere et bredt spekter av graving og jordarbeider med største effektivitet og sikkerhet, noe som gjør dem til en uvurderlig del av vår maskinpark.